Services RADA Ejendomme tilbyder

RADA Ejendomme tilbyder en bred vifte af services, alle er de fokuseret på at tilbyde den bedste kvalitet af vores kerneprodukt, udlejning. Vi bestræber os altid på at give den bedste service, og at vores lejere føler sig hjemme i deres nye lejlighed.

Udlejning af bolig

Vi udlejer private boliger til boligsøgende der leder efter et nyt sted at bo. Vores ejendomme og lejligheder er alle placeret i Københavnsområdet, og vores ejendomsportefølge indeholder mange forskellige ejendomme. Vi har både lejligheder i charmerende ældre ejendomme, centralt beliggende i København, og helt nye minimalistiske lækre lejligheder i Ørestaden der lever op til nutidens standarder med store badeværelser, altaner og køkken alrum.

Vores lejligheder udlejes alene gennem os, og vi står for alt i forbindelse med udlejningen. Har du brug for yderligere services kan vi også hjælpe med det, kontakt os blot for mere information om hvad vi kan hjælpe jer med for at komme godt på plads i jeres nye lejlighed.

På siden “Ledige lejemål” kan du også se det lejligheder og værelser der pt. er ledige i vores portefølje. Velkommen hjem.

Udlejning af erhvervslejemål

Vi udlejer enkelte erhvervlejemål, og kan tilbyde på kontor- og lagerbygninger i Københavnsområdet. Ydermere har vi enkelte kontorpladser til rådighed som kan lejes for kortere perioder. Vi kan tilbyde egen kontorplads eller flexplads inkl. fri kaffe. Adgang til mødelokaler, internet, printer osv. for en kortere perioder, med en central beliggenhed på Bredgade i København K. Se ledige pladser og priser under vores “Ledige lejemål”.

Full service i forbindelse med overtagelse

Vi hjælper dig helt på plads i din nye lejlighed. Vores ejendomsinspektør laver en udførlig indflytningsrapport, og sørger for at i lejligheden er som det skal være før indflytning, så du også er sikret når du flytter igen, og der skal laves udflytningsrapport. Alle lejemål vedligeholdes løbende, så lejer altid er i sikre hænder.

Møbelpakker

Når du lejer en lejlighed gennem RADA ejendomme er det muligt at tilkøbe en møbelpakke, så lejligheden møbleres inden indflytning. Det er både muligt at få den forkromede møbelpakke, og en mere minimalistisk løsning alt efter behov. Kontakt os og hør mere om mulighederne og priserne for at få din nye lejlighed møbleret inden indflytning, så det hele står klar til overtagelse. Vi sørger for at du føler dig velkommen i dit nye hjem.

Elektronikpakker

Vi tilbyder ligeledes elektronikpakker i forskellige størrelser alt efter behov. Både når du der blot skal være de mest nødvendige elementer i lejligheden som kaffemaskine og DAB radio, og når det skal være lydsystem, TV og meget andet. Vi kan igen finde den helt rigtige løsning til lige netop jeres behov. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.